Usluge Cloud migracije

Cloud migracije su veoma često složenije nego što mislite. Naši iskusni inženjeri imaju iza sebe veliki broj uspešno obavljenih cloud migracija i pobrinuće se da i vaša protekne brzo i besprekorno uz smanjene troškove.

Migracija predstavlja samo početak. Pomoći ćemo vam da definišete vaše planove vezane za cloud, kao i za samu migraciju kako biste iskoristili sve prednosti cloud tehnologije.

Bilo da je vaš razlog prelaska u cloud želja za reogranizacijom poslovanja ili potreba za tehničkom podrškom za vaše složene aplikacije i baze podataka, naši stručni tim vam je na raspolaganju pre, za vreme i posle obavljenje cloud migracije.


Brža migracija u cloud

Iskoristite naše uhodane modele, rešenja, iskustvo i automatizaciju i pređite u cloud i ostvarite najbrže vreme za vrednovanje.

Smanjen rizik migracije

Naša bezbedna postavka i pristup DevSecOps vam omogućava da pređete u cloud bez prekida vašeg poslovanja.

Prednosti cloud sistema

Povećajte svoja ulaganja u cloud i kreirajte fleksibilno IT okruženje kroz neprekidnu, kontinuiranu integraciju (CI) novih tehnologija i automatizaciju.
Naš tim inženjera iza sebe ima veliki broj uspešno obavljenih cloud migracija, od public, preko private i hybrid cloud okruženja – upoznati su već sa vašim slučajem.
Bilo da se radi o proceni i planu migracije, samoj migraciji, ili je reč o upravljanju vašim novim cloud rešenjima, naš tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja.