Managed Cloud Serveri za Web sajtove, Aplikacije i Usluge

Naši Virtuelni Dedicated Cloud Serveri omogućavaju našim klijentima da pokrenu svoje web sajtove i aplikacije i podignu ih na viši nivo kontrole, lakšeg upravljanja i bezbednosti.

Fully Managed Dedicated Serveri

Vaš Web sajt će se otvarati brže i pouzdanije. Naši Dedicated Cloud Serveri pružaju 100% dostupnost servera i zagarantovane performanse uz pomoć našeg stručnog tima tehničke podrške koja vam je na raspolaganju 24/7/365.

Stručna tehnička podrška-Menadžment

Naš tim stručne tehničke podrške nadgleda vaš server 24/7/365 i vodi računa o potencijalnim problemima koji bi mogli da nastanu. Pratimo kritične pokazatelje kao što su procesor, ram memorija, zauzeće diska i brzinu učitavanje aplikacije kako bismo probleme otkrili i pre nego što se pojave.

Naš sistem za nadzor nam govori kada je pravo vreme za nadogradnju servera i tu smo da vas obavestimo o potencijalnom usporavanju usluge i pre nego što do nje dođe, dajući vam vremena da planirate unapred. Ukratko, izlazimo u susret problemu.

Praćenje Servera

Ponosimo se našim inženjerima. Naši inženjeri su odgovorni, iskusni i posvećeni na način na koji automatizacija ne može biti. Tu smo za nadgledanje vaših servera, smanjenje rizika, optimizaciju performansi. Ukoliko vam je potreban savet ili podrška, povežite se sa jednim od naših iskusnih inženjera već pri prvom susretu.

Bezbednost

Štitimo vaše servere od virusa, zlonamernih programa i web sajtova. Svi serveri se konstantno ažuriraju sa najnovijim bezbednosnim podacima, nadogradnjama, WAF pravilima bez prekida rada servera.

Svaki server dolazi sa već instaliranim najnovijim konfiguracijama i otimizacijama koji onemogućavaju pristup hakerima. Pored zaštite od spoljašnjih pretnji, osiguravamo se i od unutrašnjih, pomoću naše zaštite koja automatski i u hodu skenira i izoluje sve zlonamerne fajlove.

Bekap & Vraćanje podataka

Automatski dnevni bekapi dolaze sa našom tehničkom podrškom i to besplatno. Bekapi su mnogo više od dobre ideje – oni su apsolutni zahtev.

Gubitak podataka svakodnevno utiče na poslovanje – dodajući da se preko 1.8 triliona dolara izgubi godišnje. Zaštite vaše poslovanje našim bekap rešenjima i to besplatno.

Performanse

Koristimo poslednju intel Xeon i KVM virtualizaciju kako bismo pružili najbrži mogući odziv na serveru. Naši serveri koriste distribuirani prostor za skladištenje (Ceph) koji nam omogućava da obezbedimo dovoljno prostora za skladištenje, i u slučaju kvara hardvera možemo lako da migriramo vaš server na drugi host bez prekida usluge. Dostupnost usluge od 99.9999% je pokrivena SLA dokumentom.