Managed Cloud usluge

Da biste automatizovali i unapredili vaš cloud sistem, naše Managed Cloud usluge vam omogućavaju da svoj posao pretvorite u vrednost uz pomoć našeg stručnog tima.

Svakoj inovativnoj kompaniji je neophodna IT osnova u cloudu. Naše Managed Cloud usluge vam pružaju stručni tim za cloud koji će vam pomoći da najbolje moguće iskoristite ulaganja u cloud kroz kontinuirano upravljanje infrastrukturom i bazama podataka, optimizaciju troškova i potrošnje, praćenje performansi i raspoloživosti kao i kroz automatizaciju.

Providus rešenja su na vrhu postojeće cloud infrastrukture tako što identifikuje i izvršava na način koji je najoptimalniji za klijenta i njegovu aplikaciju.


Vidljivost rezultata

Naši uhodani procesi, automatizacija i stručnost bez premca vam pruža najbrže vreme za vrednovanje.

End-to-end cloud usluge

Mi činimo više od svakodnevnice vašeg posla. Dobićete pristup našoj širokoj bazi znanja i usluga kako biste mogli da istražujete i usvajate nove tehnologije.


Mi smo više od običnih IT operativaca

Prepustite vašu kritičnu cloud infrastrukturu ekspertima koji su upoznati sa tim. Naše managed usluge vam omogućavaju da proširite svoj tim i pristupite novim veštinama, brzo se razvijete i usvojite nove alate i tehnologije i postanete fleksibilniji bez opterećivanja upravljanja cloud tehnologijama.